MENÜ

Çarşı yine alkış aldı

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Yetimlerin umudu olmak amacıyla yola çıkan efsanevi taraftar grubu, eski Beşiktaşlı futbolcuları yardım maçında bir araya getirdi.

Çarşı yine alkış aldı

Tribündeki şovlarının yanı sıra, stat dışındaki sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren Çarşı Grubu yetimleri de unutmadı. Daha önce kan bağışları, depremzedelere yardım ve Tekel işçilerine destek gibi faaliyetlerle dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, şimdi de “Yetimler gülümsemek ister” kampanyasında Doğa Koleji’yle birlikte etkin rol alıyor. Geniş kitlelere ulaşabilen Çarşı Grubu önderliğinde, 23 Nisan’da bin yetime yardım götürülmesi hedeflenirken, ilk adım futbolla atıldı. Kampanyanın ses getirmesi amacıyla Beşiktaş’ın efsane futbolcuları ve futbol camiasının ünlü isimleri gösteri maçında bir araya geldi. Futbolculardan Pascal Nouma, Metin Tekin ve Bayram Bektaş’ın yanı sıra, Beşiktaş Amigosu Harun Dulkara, eski hakem Ahmet Çakar, sinema oyuncusu Ragıp Savaş ve basın mensuplarından oluşan takımların karşılaştığı maçta Beşiktaş rüzgârı esti.


Günün yıldızı kuşkusuz Nouma’ydı. Fransız yıldız herkesi coşturdu.

Pascal şov!
Türkiye’ye geldiği günden bu yana taraflı-tarafsız herkesin sempatisini kazanan Pascal Nouma, kendine has hareketleriyle maça gelenlere keyifli anlar yaşattı. Sahaya çıkar çıkmaz şovuna başlayan Pascal, topla ilk buluşmasında kaleye değil, potaya yöneldi. Basketboldaki hünerlerini sergileyen Fransız, yaptığı başarılı atışlarla izleyicilerden alkış aldı. Yakın arkadaşı Bayram Bektaş’la şakalaşan Nouma, maçta attığı gollerle de formunu yitirmediğini gösterdi. Devre arasında çalan müziğe kendisini kaptıran Pascal, şov yaparak salonda bulunanları coşturdu. Sahadaki neşeli hareketlerini maçtan sonra bir kenara bırakan Nouma, “Ben de zor bir çocukluk dönemi geçirdim. Ancak bu çağda annesiz kalmak çok daha acı bir durum. Hayran olduğum Beşiktaş taraftarlarının bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten çok etkilendim. Kulüpler sadece saha içinde değil, saha dışında da herkese örnek olmalı” diyerek kampanyanın önemini vurguladı.


Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Metin Tekin de forma giyenlerdendi.

Bahadır Bakır / Furkan Hacımale

Haberin Devamı
YORUM YAZ