MENÜ

Carragher ve Neville'den Avrupa Süper Ligi eleştirisi: Suç işliyorlar

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin "Avrupa Süper Ligi" adı altında yeni bir organizasyonda toplanması Avrupa futbolcunda kriz yarattı. Bir çok kuruluşun eleştirdiği organizasyona bir tepki de eski futbolcular Jamie Carregher ve Gary Neville'dan geldi. Liverpool efsanesi Carregher "utanç verici" ifadesini kullanırken Manchester United efsanesi Neville, "Taraftarlara karşı suç işleniyor yorumunda bulundu.

Carragher ve Neville'den Avrupa Süper Ligi eleştirisi: Suç işliyorlar

Liverpool, Man Utd, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid , AC Milan, Inter Milan ve Juventus'un yer aldığı Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Haberin Devamı

Liverpool efsanesi Jamie Carragher ile Manchester United efsanesi Gary Neville, bu oluşumda yer aldıkları için eski takımlarını deyim yerindeyse topa tuttular. Carragher, durumu "utanç verici olarak nitelendirirken sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Liverpool ne kadar utanç verici hale geldi, bu kulüpte bizden önce gelen ve aynı derecede utanacak birçok insanın olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

"Taraftara karşı işlenen bir suçtur"

Garry Neville ile Sky Sports kanalında yaptığı yorumda, başta Manchester United olmak üzere oluşumda yer alan takımları eleştirirken "Bunların tek bir duygusu var, aç gözlülük. Bunlar sahtekar, üç kağıtçı! Bu kulüplerin sahipleri futbol için hiçbir şey yapmamış adamlar. 100 yılı aşkın tarihi olan bu kulüpleri seven insanlar var ve hepsinin korunması gerekiyor. Avrupa Süper Ligi, taraftara karşı işlenen bir suçtur" ifadesini kullandı.

YORUM YAZ