MENÜ

Çarpışma 19. yeni bölüm fragmanı izle!

Çarpışma 18. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Cemre babası Selim'in gözleri önünde intihar etmesinden dolayı büyük şok yaşıyor. Kerem Cemre'ye bu acılı günlerinde destek olmaya çalışıyor. Kadir, Haydar'dan Ivan'ın hem onu hem de Veli'yi öldürmek için geldiğini öğreniyor. Peki Çarpışma 19. bölümde neler yaşanacak? İşte Çarpışma 19. bölüm fragmanı...

Çarpışma 19. yeni bölüm fragmanı izle!

Kadir, Haydar'a Cellat'ın (Ivo Arakov) kim olduğunu soruyor. Aldığı cevaptan Adalı pek hoşnut olmuyor. Son bölümde dövüş sahneleri dikkat çekerken; Kadir, Zeynep'i çıkaracağına söz veriyor. Meral'ın tehlikede olduğu, Kerem'in göz göre göre kendini ateşe attığı Çarpışma son bölümün peşinden yeni fragman merak konusu. Peki Kadir Adalı arabasına yerleştirilen bomba düzeneğinden nasıl kurtulacak.

Haberin Devamı

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İŞTE 18. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Selim’in vurduğu Kadir, yaralı halde yerde yatarken Cansız yanına gelir. Kadir’in üstünde çelik yelek olduğunu görünce rahatlamıştır. Bu sırada Haydar ve ekibi de olay yerine gelir. Hızla hastaneye kaldırılan Kadir ameliyata alınır. Sırtındaki kurşun çıkarılır.Hayati tehlikesi olmayan Kadir, kısa sürede ayağa kalkar.

VELİ VE SELİM ARTIK CANSIZ’IN DÜŞMANI

Kadir’in oğlu olduğunu öğrenen Cansız adamlarına Veli ve Selim'i yakalamaları talimatını verir. Veli ve Selim’in ofislerini basan Cansız’ın adamlarının elinden kurtulmayı başarır. Veli ve Selim artık Cansız’ın düşmanı olmuştur.

ASİYE GERÇEĞİ ANLATIYOR

Cansız, Kadir'in yattığı hastaneye gelir. Zeynep’in onun oğlu olduğu gerçeği ile içi şüphe dolan Cansız Asiye’nin boğazına bıçak dayar ve Kadir’in oğlu Yusuf olup olmadığını sorar.Asiye gerçeği Cansız’a anlatmak zorunda kalır. Bu sırada Veli de hastaneye gelir. Cansız ve Veli Kadir’in odasında yan yana gelir. Veli ve Cansız arasında gerilim had safhaya ulaşır. Birbirlerine meydan okurlar. Zeynep ve Asiye Kadir’in Cansız’ı öğreneceğinden endişe ederek büyük panik yaşar.

Haberin Devamı

ZEYNEP’E BÜYÜK ŞOK!

Zeynep, kapısını çalan polislerden zimmetine para geçirmek suçıundan gözaltına alınacağını öğrenince şoke oluyor. Kerem ve Cemre, birbirlerine daha da yakınlaşırken Meral ise Yakup tarafından saldırıya uğrayarak alıkonuyor.

CANSIZ SELİM’İ KIZI İLE TEHDİT EDİYOR

Belma ve Demir'in ihanetini öğrenen Selim, Belma'yı vurur. Selim Belma’nın öldüğünü sanırken üzerindeki baskı daha da artmaktadır. Selim, Cansız'dan kendisini kurtarmasını ister. Cansız’ı Kadir’e gerçekleri anlatmakla tehdit eden Selim, onun kızı Cemre’nin hayatıyla tehdit edilince büyük bir şok yaşar. Cansız, Selim'den kızının hayatına karşılık kendi hayatını ister. Selim kapana kısılıdığının farkındadır. Öldürdüğü karısının mezarına gider. Bu sırada Cemre de gelir. Gizlice Cemrre’yi takip eden Kerem yanlarına gelir.

YORUM YAZ