MENÜ

Çarpıcı Gomis yorumu: Yalan söylediği ortaya çıktı!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sezon başında Suudi Arabistan'a transfer olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in 3 milyon 300 bin Euro olan yıllık ücretini 5 milyon Euro'ya çıkarmak istediğini söyledi. Albayrak ayrıca Gomis'in geçen sezon Kayserispor deplasmanına parasını alamadığından dolayı gitmediğini açıkladı. Yazarımız Erman Özgür, bu açıklamanın ardından Gomis hakkında konuştu!

Gomis'in Galatasaray'da para krizi yarattığını ve sözleşmesini uzatmak için 5 milyon euro istediğini iddia eden Abdurrahim Albayrak, Fransız futbolcuyu "paragöz" olmakla suçlamıştı.

Haberin Devamı

Bir görüşme yapmak üzere İstanbul'a gelen Gomis ise hakkında söylenen sözlere kısa bir cevap verdi. Fransız golcü, "Sezon devam ediyor, konuşacağım zaman gelecek ancak şimdi değil" diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak'ın Gomis hakkındaki açıklamalarını yorumlayan yazarımız Erman Özgür, "Sezon başı Kayseri'ye gitmediği için haberi yapılan ve daha sonra bu haberi yalanlayan Gomis'in yalan söylediği ortaya çıkmış oldu. O dönemde bu haberi yapanlar ve yorumlayanlar sert bir dille eleştirilmişti." dedi!

YORUM YAZ