MENÜ

Çarpıcı analiz: 'Bidon' diyorlardı...

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Sarı-lacivertliler Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa maçında yine puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Taraftarlar hem Damien Comolli'yi hem de Comolli'nin Fenerbahçe kadrosuna kattığı futbolcuları eleştirmeye devam ediyor. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Comolli'ye kadroya kattığı oyunculara yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de geride bıraktığımız hafta Kadıköy'de Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-2'lik skorla ayrıldı. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Taraftarlar hem Damien Comolli'yi hem de Comolli'nin Fenerbahçe kadrosuna kattığı futbolcuları eleştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Comolli'ye kadroya kattığı oyunculara yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Comolli'nin kadroya kattığı isimlerin Süper Lig'de büyük takımlarda forma giyebilecek düzeyde olduğunu ifade eden Cem Dizdar, Slimani, Ayew ve Benzia gibi futbolculardan örnekler verdi.

Slimani'nin gol atamadığı yönünde yapılan eleştirileri değerlendiren Cem Dizdar, "Gol atamama kısmı takımla alakalı. "Oyuncuyu yanlış tercih etti" başka "Oyun organizasyonu" başka bir şey" dedi ve Fenerbahçe'nin bu sezon ki istatistiklerinden örnek verdi.

Fenerbahçe'nin saha verilerinin olumsuz olmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Mesele skorda. Gomez buraya gelene kadar gol atmadı. Melo buraya gelene kadar İtalya'da 'Bidon' diye tanımlanıyordu. Slimani de buraya geldi bu oldu. Bu kadar veriye sahip olan bir takım oyuncuya yardım edememiş ya da oyuncu geri düşmüş. Burada olmamış. Burası böyle bir yer; Emenike'yi uçuruyor, Slimani'yi düşürüyor" dedi.

YORUM YAZ