MENÜ

Carlos'lu Akhisar şampiyon!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ederken, takımlar kadrosunu güçlendirmek için birçok transfere imza attı. Ligin ara transfer dönemi şampiyonu ise Akhisar Belediyespor oldu. Teknik direktör Carlos'un isteği üzerine harekete geçen yönetim 6 oyuncuyla yolarını ayırırken, tam 14 futbolcuya Yeşil-Siyahlı formayı giydirdi.

Carlos'lu Akhisar şampiyon!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden birçok takım kadrolarını güçlendirmek için devre arası transfer döneminde birçok futbolcuyu kadrosuna kattı. Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan futbolcusu ise Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Erkan Zengin oldu. Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ilgilendiği Zengin, Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal ile konuşmasının ardından kararını Karadeniz temsilcisinden yana kullandı. Erkan Zengin, Bordo-Mavili kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ise Erkan Zengin ve Bursaspor’un genç futbolcusu Ozan Tufan’a talip oldu. Bursaspor Yönetimi, Ozan Tufan için yüksek bir bonservis bedeli isteyince Sarı-Lacivertli takım devre arası transfer döneminde sessiz kaldı.

14 futbolcu aldılar

Veysel Sarı, Furkan Özçal, Umut Gündoğan ve Yiğit Gökoğlan ile yollarını ayıran Galatasaray, devre arasında istediği transferleri yapamadı. Alanya’da oynanan hazırlık karşılaşmalarında önce Koray Günter, ardından da Semih Kaya sakatlandı. Chedjou’nun da Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı’nda bulunması nedeniyle stoper krizi patlak verdi. Stoper arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar, Uğur Demirok’u istedi ama bu transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş ise, İsveç’in AIK takımından 22 yaşındaki Alexander Milosevic’i kadrosuna kattı. Sezon başından bu yana sağ bek transferi üzerine yoğunlaşan Beşiktaş, Porto’dan Daniel Opare’yi bedelsiz olarak kiralayarak çözdü. Siyah-beyazlılar daha sonra ise Hamburg forması giyen Tolgay Arslan’ı transfer etti. Akhisar Belediyespor da, kadrosuna kattığı 14 futbolcu ile ara transfer döneminin en çok futbolcu transferi yapan takımı oldu.

GELENLER:

Pekin Köşnek - Anadolu Üsküdar 1908
Yiğit Gökoğlan - Galatasaray
Kadir Keleş - Trabzonspor
Ricardo Vaz Te - West Ham United
Custodio - Braga
Orhan Taşdelen - İstanbul Başakşehir
Tolga Ünlü - Torku Konyaspor
Lomano Lua Lua - Çaykur Rizespor
Koray Arslan - Gaziantepspor
Lazaro Luan Scapolan - Gil Vicente
Zeki Ayvaz - Trabzonspor
Sertan Vardar - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

GİDENLER:

Kerem Bulut - Western Sydney Wanderers
Bahattin Köse - Altınordu (Kiralık)
Uğur Demirok - Trabzonspor
Kenan Özer - Torku Konyaspor
Ivan Sesar - Dunajska Streda
Çağlar Birinci - Kayserispor

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ