MENÜ

Cardozo'ya başkan freni!

Record Gazetesi, Benfica'nın görüşmeleri askıya aldığını duyurdu. Benfica Başkanı Filipe Vieira'nın çok sevdiği Paraguaylı golcüyü, teknik direktör Jorge Jesus'un istememesine karşın takımda tutmaktan yana olduğu öğrenildi.

Cardozo'ya başkan freni!

Fenerbahçe’nin, uzun süredir gündeminde olan Oscar Cardozo konusunda bir türlü mutlu sona ulaşamaması, herkesin sabrını taşırma noktasına geldi. Paraguaylı futbolcu için Benfica ile görüşmelere başlaması, bir anda heyecanı tavan yaptırmıştı. Ancak dün Record Gazetesi, Benfica’nın görüşmeleri durdurduğunu belirtti. Ardından ise tüm gözler Kırmızı-Beyazlılar’ın başkanı Luis Filipe Vieira’ya çevrildi.

Aldave: Biz hazırız ama...

Vieira’nın, uzun süredir takımın formasını giyen 30 yaşındaki forveti çok sevmesi sebebiyle, ayrılmasına izin vermediği ortaya çıktı. Vieira’nın, Cardozo’yu idman sahasına bile almayan teknik direktör Jorge Jesus’u bir türlü oyuncunun kalması için ikna edemediği ve arada kaldığı ifade edildi. Bunun da transferin yavaş ilerlemesine sebep olduğu vurgulandı. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan oyuncunun menaceri Pedro Aldave de, “Benfica’nın görüşmeleri durduğunu biliyoruz. Cardozo gerçekten Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Ancak görüşmeler bu şekilde devam ederse, transfer iyice zora girecek. Biz hazırız ama ne yazık ki sadece iş
bizimle bitmiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ