MENÜ

Cardiff City, Emiliano Sala'nın ölümü nedeniyle Nantes'ın tazminat ödemesini talep ediyor!

Cardiff City, Ocak 2019'da kulübe imza atmak için gerçekleştirdiği uçak seyahatindeki kaza sonucunda hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ölümünden eski takımı Nantes'ı sorumlu tutarken o dönem Premier Lig'den düşmelerinin de gerekçesi olarak gördüğü Fransız ekibinden 80 milyon sterlin tazminat talep ediyor.

Cardiff City, Emiliano Sala'nın ölümü nedeniyle Nantes'ın tazminat ödemesini talep ediyor!

Ocak 2019'da Cardiff City, Nantes'tan Emiliano Sala'yı kadrosuna katmıştı. İmza atmak için yola çıkan Sala, gerçekleşen uçak kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Şimdi ise The Sun'ın haberine göre Cardiff City, yaşananlardan sorumlu tuttuğu Nantes'tan tazminat talep ediyor.

Haberin Devamı

Uçak yolculuğunu Nantes adına Sala'nın menajeri Willie McKay organize etmişti. Bu nedenle Cardiff, yaşananlardan Fransız ekibinin sorumlu tutulması gerektiğini belirtiliyor.

Cardiff, Sala'nın hayatını kaybetmesinin Premier Lig'den düşmelerine neden olduğu düşüncesinde... Galler ekibi, Premier Lig'den düşmenin yarattığı maddi kayıpları da Nantes'tan talep ediyor.

Haberin Devamı

Cardiff City, Premier Lig'den düşmeleri sonrasında kaybettikleri yayın, reklam ve sponsorluk gelirleri karşılığında Nantes'ın kendilerine 80 milyon sterlin tazminat ödemesini istiyor.

YORUM YAZ