MENÜ

Cannavaro Beşiktaş için izin aldı

Siyah-Beyazlılar'ın transfer gündemine giren Napoli'nin deneyimli stoperi Paolo Cannavaro, kulübüyle gemileri yaktı. Bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulan 32 yaşındaki oyuncunun, daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve kulübünden izin aldığı öğrenildi

Cannavaro Beşiktaş için izin aldı

Ara transfer dönemine iddialı bir şekilde giren ancak şimdiye kadar sadece Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’ten Jermaine Jones’u kadrosuna katmayı başarabilen Beşiktaş, Napoli’nin deneyimli savunmacısı Paolo Cannavaro’yu gözüne kestirdi. Teknik direktör Slaven Bilic’in raporu doğrultusunda takımın stoper bölgesini güçlendirmek için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, Serie A ekibi Napoli’nin yıldız ismi için girişimlerde son noktaya geldi. Kaptanı olduğu Mavi-Beyazlılar’la bu sezon sadece 4 mücadeleye çıkabilen Cannavaro’nun, kulüp yönetimiyle bir görüşme yaptığı ve ayrılmak için izin aldığı öğrenildi. Takımda bulunan diğer stoperler; Federico Fernandez, Miguel Britos, Bruno Uvini ve Raul Albiol’ün arasından sıyrılıp kadroda kendisine yer bulmakta zorluk çeken futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’la görüşmelerini sürdürdüğü ve resmi anlaşmanın transfer döneminin bitişi olan pazartesi gününden önceye kadar yapılmasının planlandığı açıklandı.

Geçen sezon 35 maça çıktı


Serie A ekibi Napoli’nin deneyimli yıldızı Paolo Cannavaro, geçen sezon takımının 35 mücadelesinde sahada yer almıştı. Takımın teknik direktörlük görevine İspanyol teknik adam Rafael Benitez’in gelmesinin ardından kulübünde geri planda kalan başarılı futbolcu, güçlü fiziği ve bire bir mücadelelerdeki üstünlüğüyle dikkatleri çekiyor.

PAOLO CANNAVARO İSTATİSTİKLERİ

BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ