MENÜ

CANLI YAYINDA AÇIKLADI! Sözleşmesini yarın feshediyor...

Beşiktaş, Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-1 mağlup etti. Son sıradaki İstikbal Mobilya Kayserispor ise 1 galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan alabildi. Kayserispor'un ligdeki kötü gidişatı sürerken Fanatik editörü Necati Albayrak, Kayserispor ile Adebayor'un yollarının ayrılacağını belirtti.

Süper Lig'in son sırasında bulunan ve küme düşecek takımlar arasında gösterilen İstikbal Mobilya Kayserispor Beşiktaş karşısındaki oynuyla beklentilerin altında kaldı. Maçı FanatiK TV'de canlı aktaran Hakan Ateşler'in sorularını yanıtlayan editörümüz Necati Albayrak, Kayserispor'daki kötü gidişatın nedenlerinden bahsederken müthiş bir bilgi paylaştı. Necati Albayrak, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Emmanuel Adebayor'un yarın itibarıyla Kayserispor ile yollarını ayıracağını söyledi.

Haberin Devamı

İstikbal Mobilya Kayserispor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Emmanuel Adebayor, geride kalan 13 haftada 8 maça çıktı. Deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında penaltıdan 1 gol atan Adebayor'un 1 de asisti bulunuyor. Adebayor 671 dakika oyunda kaldı.

YORUM YAZ