MENÜ

(CANLI) Galatasaray-Konyaspor maç kaç kaç? GS - Konya canlı skor

Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Konyaspor ile karşılaşıyor. Peki, Galatasaray-Konyaspor maç kaç kaç? GS-Konya kaç kaç? Canlı skor takibi ve maçın canlı anlatımı ile tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

(CANLI) Galatasaray-Konyaspor maç kaç kaç? GS - Konya canlı skor

Galatasaray, Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Konya'da oynanan ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrılan iki takım bu kez İstanbul'da turu geçen taraf olmak için mücadele edecek. Kupa maçının ardından ligde Sivasspor'a mağlup olan ve oynadığı futbolla eleştirilen Galatasaray bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor. Diğer yandan son şampiyon Konyaspor ise sezon sonunda ünvanını elinde tutmak istiyor.


GALATASARAY-KONYASPOR CANLI


Galatasaray, her türlü galibiyet, 0-0 ve 1-1'lik beraberlik alması durumunda tur atlayacak. Karşılaşma 2-2 biterse maç uzatmalara gidecek. Konyaspor galibiyeti ve 2-2 harici gollü
beraberliklerde ise Konyaspor adını yarı finale yazdıran ekip olacak.

A2 TV nasıl izlenir? A2 Tv frekans bilgileri, A2 kanalı ( (Digiturk, D Smart, Teledünya hangi kanal)

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Serdar, Hakan, Linnes, Selçuk, Belhanda, Donk, Sinan, Feghouli, Gomis

Konyaspor: Patrick, Skubic, Volkan, Ferhat, Selim, Jonsson, Amir, Fofana, Vedat, Orkan, Eto'o

Terim’in, yardımcılarına Konya’nın Başakşehir’le oynadığı son maçı izlettiği ve bir rapor hazırlattığı belirlendi. Galatasaray’ın oyun planı buna göre belirlenecek. Hafta sonunda lig maçını da düşünerek tamamı as oyunculardan kurulu bir kadroyla sahaya çıkmayı düşünmeyen Terim, yine de tedbiri elden bırakmıyor. 2-2’nin rövanşında taraftarın da desteğiyle Galatasaray’ı yarı finale taşımak isteyen Fatih hoca, as oyuncularla fazla forma şansı bulamayan isimleri karma şekilde sahaya sürecek.

Karşılaşma saat 20.30'da başladı ve A2 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Kupada 2 kez eşleştiler

Galatasaray ile Konyaspor daha önce Türkiye Kupası’nda iki kez eşleşti. Sarı-Kırmızılılar, rakibini 1990-1991 sezonunda son 16 turunda 1-0, 2014-2015 sezonunda aynı turda 4-1’lik skorla eledi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan katıldı. Bu turda Sivas Belediyespor'u eleyen Sarı-Kırmızılı ekip, son 16 turunda ise Bucaspor'u saf dışı bırakarak çeyrek finale yükseldi.

Süper Lig'de zor günler geçiren ve topladığı 17 puan ile 17. sırada bulunan Konyaspor, kupa macerasına 5. turdan başladı. Bu turda Batman Petrolspor'u eleyen Konyaspor, son 16 turunda ise kupanın favorilerinden Trabzonspor'u saf dışı bıraktı ve çeyrek finale yükseldi.

İki takım arasında Konya’da oynanan ilk müsabaka 2-2 tamamlandı. Galatasaray yarınki maçta 0-0 veya 1-1’lik beraberlikler ile her türlü galibiyette turu geçen taraf olacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Fernando Reges ve Jason Denayer maçta forma giyemeyecek.

Turu geçen takım, Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşılaşacak. Galatasaray ile Konyaspor daha önce Türkiye Kupası’nda iki kez eşleşti. Sarı-kırmızılılar, rakibini 1990-1991 sezonunda son 16 turunda 1-0, 2014-2015 sezonunda aynı turda 4-1’lik skorla eledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ