MENÜ

"Caner Erkin'e kimsenin söyleyemediğini söyledi"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Ulusal B Ligi'nde Rusya ile oynanan ilk maçın ardından Caner Erkin'i neden kadroya almadığını açıklamıştı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Lucescu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

Rusya maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Milli Takım'ın bundan önceki maçlarını dikkatlice analiz ettim. Yenilen goller genellikle sol taraftandı. Bunun da nedeni Caner'in aşırı risk doğuran ileri çıkışlarıydı. Sorun Caner'in hücuma destek vermesi değil. Sorun yaptığı ortalar. Caner'in tarzı takımın kontratak yemesine, rakibin hızla hücuma çıkmasına olanak sağlayacak nitelikte... Çok fazla etkili değil. Kendisiyle bunu konuştum. Antrenmanlarda sürekli ikaz ettim. Geçmişteki örnekleri gösterdim. Ancak o stilini değiştirmekte zorlandı. Ben de tercihimi İsmail'den yana kullandım" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da Lucescu'nun açıklamalarını değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, "Lucescu, Caner Erkin için bu ülkede kimsenin söyleyemediğini söyledi" dedi.

YORUM YAZ