MENÜ

Caner Erkin gerçekleri

Fenerbahçe ile sözleşmesi dün resmen sona eren Caner'le ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. Taraflar arasında yıllık ücret konusunda tam 500 bin Euro fark var.

Caner Erkin gerçekleri

Sezona sorunsuz olarak girmek isteyen Fenerbahçe’de önce Diego Ribas transferi açıklandı, ardından teknik direktör Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Şimdi ise sırada Sarı-Lacivertliler’in en önemli transferi var! Sözleşmesi dün resmen sona eren ve serbest kalan Caner Erkin’e imza attırmayı hedefleyen Fenerbahçe’de taraflar arasında henüz anlaşma sağlanamamasının nedenleri ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım ile yarın masaya oturacak Caner’in, önceki görüşmelerde menaceri Batur Altıparmak aracılığıyla yönetimden 2 milyon 250 bin Euro istediği ortaya çıktı. Sarı- Lacivertliler’in ise bu rakama karşılık 1 milyon 750 bin Euro önerdiği öğrenildi. Taraflar arasındaki 500 bin Euro’luk farkın yanı sıra Caner’in imza parası istemesi de işin uzamasına neden oldu.

Rotası belli!

Bu arada önceliğinin her zaman Fenerbahçe olduğu, anlaşma sağlayamaması halinde diğer takımlarla görüşeceğini belirten 25 yaşındaki oyuncuya en ciddi teklifin İnter’den geldiği belirtildi. Ancak İtalyan ekibinin de bonservisi elinde olan Caner’e yıllık 1 milyon 700 bin Euro teklif etmesi, yıldız futbolcunun tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmasına sebep olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ