MENÜ

Caner Erkin Fenerbahçe'de kalıyor mu, Umut Meraş tweetini neden beğendi? Menajeri açıkladı!

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un ''1 sol bek transferi yapabiliriz, bu da fırsat transferi olur.'' ifadesi üzerine Caner Erkin'in sarı lacivertlilerdeki geleceği tartışılır oldu. Caner Erkin'in Türkiye - İtalya maçı sonrası Umut Meraş tweetini beğenmesi de sosyal medya gündemine damga vurdu. Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, D-Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında Seçil Menteş ile Emre Bol'un sorularını yanıtladı ve Caner Erkin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, D- Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında Seçil Menteş ve Emre Bol'un sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Batur Altıparmak, Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un ''Belki 1 sol bek transferi olabilir, fırsat transferleri var karşımızda.'' ifadesi üzerine Caner Erkin hakkında çıkan ayrılık iddiaları hakkında konuştu.

Batur Altıparmak, Caner Erkin'in beğendiği ''Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır.'' tweetinin perde arkasında yaşananları da Bol'ca Futbol'da açıkladı.

Caner Erkin Fenerbahçede kalıyor mu, Umut Meraş tweetini neden beğendi Menajeri açıkladı

YORUM YAZ