MENÜ

Callum Davidson: Galatasaray'ın 7 numarası çok iyiydi

St. Johnstone Teknik Direktörü Callum Davidson, 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sonuçtan memnun olduğunu belirten Davidson, ''Galatasaray, çok iyi bir takım. Bir şansımız varsa turu geçmeye çalışacağız.'' dedi. Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu öven Davidson, ''7 numara çok iyiydi, onu durdurmaya çalıştık. Galatasaray, çok iyi oyunculara sahip.'' diye konuştu.

Callum Davidson: Galatasaray'ın 7 numarası çok iyiydi

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan İskoçya ekibi St. Johnstone’un teknik direktörü Callum Davidson, sonuçtan dolayı mutlu olduklarını ve turu geçmek için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Davidson, "7 numara çok iyiydi, onu durdurmaya çalıştık. Galatasaray, çok iyi oyunculara sahip. İlk 10 dakikada şanslıydık, rakibin önemli pozisyonları vardı. Daha sonra oyunu dengeye getirdik. Bugünkü sonuçtan mutluyum. Bu sadece birinci maç, ikinci maç için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Oyun planımızı değiştirmeyeceğiz. İskoçya’da turu geçmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Davidson, Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera’nın kırmızı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine ise bunun kendileri için bir avantaj olmayacağını, sarı-kırmızılı ekibin tüm oyuncularının kaliteli olduğunu kaydetti.

YORUM YAZ