MENÜ

Call of Duty: Black Ops 4, PS4'e özel erken erişim sunacak

Call of Duty: Black Ops 4‘e çok uzak değiliz. Blackout modu beta testi tamamlandı ve artık ileriye bakmaya başlayabiliriz.

Call of Duty: Black Ops 4, PS4'e özel erken erişim sunacak

Activision oyun için lansman sonrası içerik planlarını açıkladı. Activision ve Sony iş birliği PlayStation 4 sürümüne özel yayınlanan yeni içeriklerle devam ediyor.

Haberin Devamı

Call of Duty: Black Ops 4, PS4 oyuncularına ayrıcalık tanıyacak

Anlaşmanın devam etmesi, Call of Duty: Black Ops 4‘e eklenecek “oynanabilir” olarak tanımlanan tüm içeriklerin diğer platformlardan önce PlayStation 4’e yayınlanacağı anlamına geliyor. Buna yeni uzmanlar, yeni haritalar ve hatta sezon içi etkinliklerde dahil.

Treyarch ve Activision, Call of Duty: Black Ops 4’ün çok oyunculu, Zombies ve Blackout modlarına gelecek ücretsiz içerikler için PlayStation öncelikli olmak üzere, etkinlik planlarını açıkladı. Paylaşılan blog gönderisi, bu etkinlik takviminin neler içerebileceği konusunda bazı kısa ayrıntılar içeriyor:

Nuketown: Hayranların favorisi olan bu harita, Kasım ayında yeniliklerle geri dönüyor.

Haberin Devamı

Uzmanlar: Aralık ayında yeni karakterden ilki tanıtılacak.

Blackout: Lansman günü sadece bir başlangıç; Blackout, düzenli harita güncellemeleri, genişlemeler ve yeni Blackout modlarıyla yayınlandıktan sonra gelişmeye devam edecek.

Etkinlikler: Oyunculara yeni oyun modları ve içerikler getirecek sezonluk, haftalık ve sınırlı süreli etkinlikler.

Daha da fazla içerik isteyen oyuncular için lansmanda ve sonrasında bağımsız olarak satın alınabilecekleri Black Ops Pass de gelecek. Yeni içerikleri ilk olarak PlayStation 4 oyuncuları 7 gün boyunca oynayacaklar ve ardından diğer tüm platformlara sunulacak.

Call of Duty: Black Ops 4 12 Ekim 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacak. (Playerbros)

YORUM YAZ