MENÜ

Caicara'nın gözü şampiyonlukta

Medipol Başakşehir’in başarılı oyuncusu şampiyonluk için büyük bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizdi, “Takım olarak çok sıkı çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar çabamızı sürdüreceğiz” dedi.

Caicara'nın gözü şampiyonlukta

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’in Brezilyalı sağ beki Junior Caicara, ülke basınına iddialı açıklamalarda bulundu. Takım halinde şampiyonluk için savaştıklarını belirten deneyimli futbolcu, “Bu sene takım olarak sıkı çalışıyoruz ve iyi yoldayız. Galatasaray ile aynı puandayız. Beşiktaş ile Fenerbahçe de hemen arkamızda. Şampiyonluk için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başakşehir’e geçen sezon Schalke’den gelen 28 yaşındaki oyuncu, Alman futbolu ile Türk futbolu arasında karşılaştırmalarda da bulundu. Caicara, “Alman futbolunun yatırımları elbette Türk futbolu ile karşılaştırılamaz. Ancak Türkiye’de her geçen yıl kulüpler daha büyük yatırımlar yapıyorlar. Oyuncular dünyada daha iyi bir isim elde ediyor. Futbolculara ödenen maaşlar da çoğalıyor. Tüm bunlar ligi daha rekabetçi hale getiriyor” dedi.

Caicara, Internacional Kulübü’nün kendisini sezon başında istediğini de itiraf etti. Başarılı futbolcu, “Kulüpten yetkililer bana ulaştı ve bu yönde bir ilginin bilgisini verdi. Başakşehir ile olan kontratımın sürmesi ve burada mutlu olmam gibi sebeplerle kalmaya karar verdim. Brezilya’dan henüz 19 yaşında ayrıldım, dolayısıyla orada oynamayı isterim ama şimdi değil” ifadelerini kullandı.

Vatandaşı Mossoro’nun takıma çok önemli katkıları olduğunu belirten Caicara, “Mossoro ile ilişkilerim çok iyi. Kendisi takıma sahada büyük katkı veriyor” yorumunu yaptı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ