MENÜ

Çağlar Söyüncü parmak ısırttı! Golcüleri durdurdu, çıktı kendi attı

Norveç-Türkiye maçında Çağlar Söyüncü kusursuz bir performans sergiledi. Haaland ve Sörloth'a göz açtırmayan Çağlar, 28'de farkı 2'ye çıkarttığımız golü attı, performansıyla parmak ısırttı. Çağlar, 90 dakikanın ardından ise “Maç öncesi algı oldu, işte (Haaland’dan) korkuyor, korkmuyor. Sahada görüldü her şey” diye konuştu.

Çağlar Söyüncü parmak ısırttı! Golcüleri durdurdu, çıktı kendi attı

İngiltere'de Leicester City forması giyen ve performansıyla dünyada adından söz ettiren Çağlar Söyüncü iyi oyununu milli takımımızda da sürdürdü. Norveç'in gol makineleri Erling Haaland ve Alexander Sörloth'a nefes aldırmayan 24 yaşındaki oyuncu, 'Türk Duvarı'nı sonuna kadar hissettirdi. Başarılı savunmacı bir de 28'de farkı 2'ye çıkarttığımız golü kaydetti. 1 Haziran 2018'de Tunus deplasmanında Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü atan Çağlar dün de 32. milli maçında 2. kez ağları sarstı. Hatasız oynayan Çağlar ortaya koyduğu oyunla parmak ısırttı.

Haberin Devamı

'Korkup, korkmadığımız sahada görüldü'

Çağlar maçın ardından flaş açıklamada bulundu. Özellikle Dortmund'lu yıldız Haaland'ın etkisiz kalmasıyla alakalı konuşan 24 yaşındaki oyuncu, "Maç öncesi algı oldu, işte (Haaland'dan) korkuyor, korkmuyor. Sahada görüldü her şey" dedi. Hedeflerle ilgili de Çağlar, "Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyoruz. Güzel başladık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü parmak ısırttı Golcüleri durdurdu, çıktı kendi attı

Jarstein, Çağlar'ın golünde işte böyle çaresiz kaldı.

https://www.instagram.com/p/CM7ujL2FxYx/
YORUM YAZ