MENÜ

Büyüksün Sabri Reyiz!

Yerine düşünülen Salih Dursun ve Veysel Sarı, yedek kalınca başka kulübe gönderilmek zorunda kaldı. Tarık Çamdal forma bulamadı. Sabri Sarıoğlu, sağ bekte denenen Denayer'den de formayı aldı. Belçikalı, Rize'de yedeğe çekiliyor.

Büyüksün Sabri Reyiz!

Galatasaray'da yıllardır yeri bir türlü doldurulamayan ve yerine alınan tüm sağ bekleri ya kulübeye ya da bir başka kulübe gönderen namı diğer ‘Sabri Reyiz’in son ‘kurbanı’ Jason Denayer oldu.

Sezon başında İngiltere'nin Manchester City kulübünden kiralanan ve gerçek mevkisi stoper olmasına karşın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından sağ bek oynatılan genç oyuncu, Benfica deplasmanında yaptığı hataların ardından gözden düştü.

Portekiz’de yerini Denayer'a kaptırmasına karşın, maça önce sağ açıkta başlayıp sonra sol kanada geçen Sabri Sarıoğlu, Belçikalı oyuncunun kenara alınmasıyla birlikte yeniden sağ bekteki yerine geri dönmüştü. Sabri, Rize deplasmanı öncesinde formayı kaparken, Denayer'in bugün yedek soyunması bekleniyor.

Galatasaray'dan Muslera açıklaması

Tecrübeli oyuncunun kariyerine bakıldığında ise, taraftarın en çok eleştirdiği isimlerden olmasına rağmen çalışkanlığı ve istikrarıyla her defasında formayı kapmayı başardığı görülüyor. Yerine düşünülen Veysel Sarı ve Salih Dursun gibi oyuncuların gönderilmesine yol açan 31 yaşındaki Sabri, Tarık Çamdal'a da forma yüzü göstermedi. Stoper olmasına karşın sağ bekte Sabri'nin yerine görev almaya başlayan 20 yaşındaki Jason Denayer'in de saltanatı kısa sürdü. (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ