MENÜ

Büyük protesto

Manisaspor yenilgisi taraftarın da sabrını taşırdı. Tribünler Adnan Polat ve yönetim kurulunu istifaya çağırırken, Haldun Üstünel lehine tezahüratta bulundu.

Büyük protesto

Her şey çok güzel başlamıştı oysa. Galatasaray taraftarı, kötü gidişe rağmen Ali Sami Yen Stadı’nı tıklım tıklım doldurmuş, takıma büyük destek veriyordu. Futbolcular ve Hagi’ye sevgi gösterileriyle başlayan maçta işler yolunda gitmeyince, önce homurtular yükseldi, ardından Manisa’nın gelen golleri sonrası taraftar adeta çıldırdı.Taraftarların çoğu, ikinci golden sonra tribünleri boşaltmaya başlarken, kalanlar ise sahaya sırtlarını döndü. Maçın kaybedileceği anlaşıldıktan sonra Başkan Adnan Polat ve yönetime büyük protestolar başladı. Polat ve yönetim istifaya çağrılırken, uzun süre aleyhte sloganlar atıldı.

Yönetim istifa!

Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl Futbol Şubesi Sorumluluğu’nu üstlenen ve taraftarın çok sevdiği Haldun Üstünel ile Abdülkader Keita lehine de sloganlar atıldı. Karşılaşma bitiminde ise futbolcular, ‘yuh’ sesleri ile soyunma odasına gönderilirken taraftarlar da protestolar eşliğinde stadı terk ettiler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ