MENÜ

Büyük bombayı Ankaragücü patlattı

Sarı-Lacivertliler dün adeta gövde gösterisi yaptı. Başkent ekibi daha önce anlaşma sağladığı yıldız isimler Geremi, Rothen ve Sapara'ya imza attırdı.

Büyük bombayı Ankaragücü patlattı

Ara transferin hızlı takımlarından Ankaragücü daha önce anlaşmaya vardığı 3 yabancı futbolcu Geremi, Rothen ve Sapara ile dün Saray Tesisleri’nde resmi sözleşme imzaladı. Başkent ekibi Kamerunlu Geremi ile Rothen’i sezon sonuna kadar kiralarken, Slovak Marek Sapara’yı da 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Manisaspor deplasmanında hafif sakatlığı bulunan Geremi’nin riske edilmeyeceği, yalnızca Rothen’in forma giyebileceği belirtildi. İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Gökçek, verdikleri sözleri tutmaya çalıştıklarını belirterek, “Geçmiş yıllarda Ankaragücü’ne böyle önemli transferleri yapmak mümkün değildi. Transfer edilen futbolcuların yaşlarıyla ilgili eleştiriler yapıldı. Ancak büyük takımlar alsaydı, daha farklı lanse edilirlerdi” dedi.

Yıldızlar iddialı konuştu
Ankaragücü tesislerine hayran kaldığını belirten Geremi, “Önümüzdeki yıl şampiyonluğu kovalayacağız” derken, Rothen ile Sapara ise, “Burada büyük işler yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ