MENÜ

Bütün maçlar aynı saatte

Yeni başkanın belirleneceği seçime bir gün kala, bu onura erişmek için gece gündüz çalışan adaylar, camiayla son kez bir araya gelecek. Aysal, Helvacı ve Kıran, bu gece aynı saatte ama farklı yerlerde davet veriyor

Bütün maçlar aynı saatte

Haberin Devamı

Aysal, Dernek’te

Başkan olması halinde, Galatasaray’ı hem sportif hem de ekonomik açıdan bir dünya kulübüne dönüştüreceğini belirten Ünal Aysal, oylarına talip olduğu kongre üyeleriyle akşam 19.30’da bir araya gelecek. Galatasaraylılar Derneği’nde düzenlenecek kokteylde, Aysal geleceğe yönelik projelerini bir kez daha Sarı-Kırmızılı camiayla paylaşacak. Aysal, başkan olamasa da seçilecek olan isime maddi manevi her türlü desteği vereceğini belirtiyor.

Helvacı, Sheraton’da

“Biz bir aileyiz” sloganıyla yola çıkan Mehmet Helvacı da aynı saatlerde Galatasaraylılar’la beraber olacak. Maslak Sheraton Otel’de gerçekleşecek kokteylde, üyelere seslenecek olan Helvacı, hedeflerini bir kez daha tekrarlayacak. Uzun yıllardır yönetici olarak kulüpte görev alan Helvacı, başkan olması halinde özellikle futbolda başarı vaadediyor.

Haberin Devamı

Kıran, Kalamış’ta

Saat 19.30’da kongre üyelerine kokteyl verecek bir başka isim de Turgay Kıran. Kıran’ın, yarınki Genel Kurul öncesinde, üyelerle özellikle futbol şubesiyle alakalı görüşlerini paylaşması bekleniyor. Bilindiği gibi, Fransa Ligi’nde forma giyen birçok futbolcuyla irtibat halinde olduklarını belirten Kıran, bu açıklamasıyla dikkatleri çekmişti.

YORUM YAZ