MENÜ

Bütün kızlar Toplandık

Filenin Sultanları, 2011 Avrupa Ligi finalinde kaybettiği Sırbistan'a bu kez Avrupa Şampiyonası'nda yanıt vermek için kenetlendi. Şimdiye kadar voleybol devlerini dize getiren Ay-Yıldızlılar, bugün TSİ 21.00'de adını finale yazdırmak için sahaya çıkacak

Bütün kızlar Toplandık

Avrupa Şampiyonası’ndan tam 2 ay önce Filenin Sultanları, Avrupa Ligi Final-Four’a ev sahipliği yapmış ve finale çıkmıştı. Finalde de, son yıllarda iyi bir çıkış yakalayan Sırbistan’la eşleşen Millilerimiz, rakibine 3-0 kaybederek, ikincilikte kaldı. Ancak kızlarımız için ödeşme günü geldi çattı.

Haberin Devamı

Dünya Grand Prix’sinde 3. oldular

Filenin Sultanları, Sırbistan ile olan kozlarını, bugün Avrupa Şampiyonası’nda oynanacak yarı final karşılaşmasında paylaşacak. Başkent Belgrad’taki dev maç TSİ 21.00’de başlayıp, NTVSpor’dan naklen yayınlanacak. Ay-Yıldızlılar, rakibinin ateşli seyircisi karşısında hem final yolunu açmak hem de ülkemizde alınan yenilginin aynısını Sırbistan’a tattırmak adına mücadele edecek. Bu sezon Sırbistan özellikle de 2011 Dünya Grand Prix’sinde elde ettiği bronz madalyayla dikkatleri çeken Sırbistan, o turnuvada önemli rakipleri arasında Rusya ve Çin’e mağlup etmişti. 2006 Dünya Şampiyonası’ndaki üçüncülük, 2007 Avrupa Şampiyonası’ndaki ikincilik elde eden Sırplar, 2008 Olimpiyat Oyunları’nda da 5. sırada yer almıştı. Çeyrek final maçında Polonya’yı eleyen Sırbistan’da Rasic, Brakocevic, Ognjenovic, Nikolic, Krsmanovic, Molnar ve libero Cebic önpalana çıkan isimler.

Haberin Devamı

Motta: ‘Onlarla bir hesabımız var’

Milli Takım’ın Brezilya asıllı antrenörü Marco Aurelio Motta, Sırbistan’ın çok güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, “Yalnız unutulmamalıdır ki, şampiyonada hep güçlü takımları yendik. Önce Avrupa Şampiyonu İtalya, ardından Dünya Şampiyonu Rusya. Şimdi sıra Sırbistan’da. Onlarla bir hesabımız var. Biz de Sırbistan’ı evinde yenerek, bu hesabı kapatmak, rövanşı almak istiyoruz. Rakibimizin ateşli bir seyircisi var. Ancak takımımız ateşli seyircilere alışık” dedi.

YORUM YAZ