MENÜ

"Bursaspor'un sıkıntıları var"

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, basın toplantısı düzenledi.

"Bursaspor'un sıkıntıları var"

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya düzenlediği basın toplantısıyla 19 Nsan'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili bilgi verdi. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Şankaya, Divan Kurulu'na aralarında Başbaşakan Yardımcısı Bülünet Arınç, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik gibi isimlerin de yer aldığı, Bursa'ya her anlamda yön veren isimlerin davet edildiğini söyledi. Yeşil Beyazlı Kulübün birçok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Kadir Şankaya, "Bursaspor'un geleceği bugüne kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yüzden bu toplantıyı uygun gördüm.

Bursaspor'un çık sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet büyüklerimizin katılımı önemli. Onlara Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Her zaman söylüyoruz, 'Başka Bursaspor yok' diye. şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi 'Bu divan, başka divan' olacak. Hem devlet büyüklerimizden hem de Divan Kurulu üyelerimizden 19 Nisan'da yapılacak Divan Kurulu toplantımıza katılımlarını bekliyorum. Bursaspor'a ne kadar değer verildiğini de görmüş olacağız. " diye konuştu.

Şankaya, Divan Kululu üyesi Fahrettin Çakan'ın üyelikten çıkartılmasıyla ilgili toplanılan imzalarla ilgili kendisine yöneltilen soruya ise, "Bu konu bizim konumuz değil. Bunu Bursaspor Yönetim Kurulu ele alacak" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ