MENÜ

Bursaspor'dan transfer atağı

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bir yandan takımını şampiyonluk hedefine taşımak için çaba sarfederken bir yandan da transfer hazırlıklarına başladı.

Bursaspor'dan transfer atağı

Geçtiğimiz sezon kulübün genel kurulu yüzünden transferde geç kalan, buna rağmen kurduğu kadroyla zirve yarışına giren Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları için harekete geçti. Yurt içi ve yurt dışında bir çok futbolcuyla görüşen ve istedikleri ücretleri öğrenip beklemelerini isteyen Ertuğrul Sağlam, sezon sonunda takımın ligdeki sıralamasına göre transfer politikasını yürütmeyi kararlaştırdı. Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un sezon sonunda Şampiyonlar Ligi ya da UEFA'ya katılması durumunda kadrosunu da bu yönde hazırlayacak.

Haberin Devamı

"ŞU AN FRENE BASTIK"
Görüştükleri futbolculara sezon sonuna kadar beklemesini söyleyen Ertuğrul Sağlam, şöyle dedi: "Görüştüğümüz futbolcular var. Kendilerine sezon sonunu beklemelerini söyledik. Ama şu anda frene basmış durumdayız. Hangi Avrupa kupasında ne şekilde oynayacağımızı bilemediğimiz için transfer politikamızı tam olarak belirlemedik. Sezon sonundaki duruma göre politikamızı belirleyip beklemeden harekete geçeceğiz."

YORUM YAZ