MENÜ

Bursaspor'dan iki flaş transfer

Bursaspor, Josue Filipe ve Jimmy Briand ile prensipte anlaştı.

Bursaspor'dan iki flaş transfer

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Porto'nun 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Josue Filipe ile el sıkıştığı, genç oyuncunun bugün Bursa'ya geleceği öğrenildi.

Yeni sezon öncesi 4. etap çalışmalarını Slovenya'da sürdüren yeşil-beyazlılarda, transferde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Porto'nun ofansif orta saha oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira ile prensip anlaşmasına varan Bursaspor yönetimi, yetenekli oyuncuya imza attırmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı yönetimin ayrıca, geçtiğimiz sezon Fransa ekibi Olympique Lyon da forma giyen Jimmy Briand ile de prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

İHA'ya konuşan Bursaspor Başkan'ı Recep Bölükbaşı, Josue Filipe ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Hocamızın çok istediği bir oyuncu. Kendisi bu akşam Bursa'ya gelecek. Görüştüğümüz isimler var. Jimmy Briand ile de prensip anlaşmasına vardık. Onunda yarın Bursa'ya gelmesini bekliyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Kampın sonuna kadar transferi noktalamak ve yeni sezonda iddialı bir ekip haline gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

JOSUE FİLİPE

Porto'nun teknik direktörü Julen Lopetegui'nin yeni sezon planlamasında kadrosunda yer vermediği Josue, Portekiz ekibinde çıktığı 37 maçta 5 gol, 10 da asist kaydetti. Porto ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan Filipe'nin dünyaca ünlü transfermarkt.com.tr internet sitesinde yer alan verilerinde değeri 6 milyon Euro olarak gösterildi.

JİMMY BRİAND

Geçtiğimiz sezonu Olympique Lyon da geçiren Briand, Fransa ekibinde çıktığı 160 maçta 34 gol, 23 asistlik performans sergiledi. Fransa Ligi'nde ise toplam da 278 maçta forma terleten Briand, 55 gol atıp 42 golünde hazırlayıcısı oldu. 29 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisi de elinde bulunuyor.

Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ