MENÜ

Bursaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi! VİDEO

Bursaspor, transferin son gününde kadrosuna kattığı 5 oyuncu için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Başkan Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı, taraftara da açık gerçekleşen törenle Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Igor da Silva, Yevgen Seleznov kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Ayrıca 2024 yılına kadar sözleşmeleri uzatılan genç oyuncular Ramazan Keskin, Burak Kapacak, Sedat Dursun, Emirhan Aydoğan ve Çağatay Yılmaz da imzalarını taraftarın huzurunda attı. İmza töreni sonrası yoğun izdiham yaşanırken, Yevgen Seleznov da taraftara üçlü çektirdi.

Haberin Devamı

BAŞKAN MESTAN OYUNCULARIMIZ HEM YETENEKLİ, HEM KARAKTERLİ

Başkan Mesut Mestan ve 5 oyuncu daha sonra amfide açıklamalarda bulundu. Başkan Mestan, Tahta derken, transfer yasağı derken çok şükür hepsini hallettik. Son neticeye geldiğimizde de değerli, yetenekli, kaliteli oyuncuları kulübümüze kattık. Bundan ötürü biz mutluyuz, inşallah 20092010 sezonundaki şampiyonlukta yaşanan mutlulukları yeniden yaşarız ve ait olduğumuz Süper Lig'e geri döneriz. Oyuncularımız hem yetenekli hem karakterli. Bursaspor'un seve seve formasını giyeceklerini söylediler, Bundan sonraki süreç zorlu olacak, her gün engeli aşıyoruz ama önemli olan sezonun sonunda mutluk olmak, inşallah onu da başarırız dedi.

YORUM YAZ