MENÜ

Bursaspor'da tempo düşmüyor

Bursaspor, Süper Kupa'da karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor'da tempo düşmüyor

Katar Ligi şampiyonu Lekhwiya ile yeni sezon öncesi Bursa'daki ilk hazırlık karşılaşmasında rakibini 3-1 yenen Bursaspor, cumartesi günü Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde yapılan ve 30 dakikalık bölümü basına açık gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dünkü maçta ortaya konan pozitif futbol nedeniyle futbolcuları kutladı. Futbolcular ise, Sağlam'ın bu sözlerine alkışlarla karşılık verdi.

Antrenmanda dünkü Lekhwiya karşılaşmasında 60 dakika forma giyen futbolcular yenilenme koşuları yaparken, diğer futbolcular yardımcı antrenörler Ömer Erdoğan ve Ersel Uzgur yönetiminde top kontrol pas çalışması, ardından daraltılmış alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

MUHAMMED PİLOT'A ÇAĞLAR A TAKIMA

A Takım ile birlikte yeni sezon çalışmalarına katılan ve Almanya kampında yer alan Muhammed Şengezer Pilot Takım Yeşil Bursa AŞ'ye kiralanırken, geçtiğimiz sezon U 21 Takımda yer alan genç milli kaleci Çağlar A takımla birlikte bugün ilk kez çalışmaya katıldı.

PAZARTESİ BALIKESİR İLE ÖZEL MAÇ VAR

Galatasaray ile yapacağı Süper Kupa maçı sonrasında Bursa'ya dönecek olan Yeşil-beyazlılar, pazartesi günü saat 19.00'da Balıkesirspor'un sezon açılış törenine katılacak. Yeşil beyazlılar, burada oynayacağı karşılaşma sonrasında Bursa'ya dönerek, cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları lig maçı hazırlıklarına başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ