MENÜ

Bursaspor'da Kleber pazarlığı

Fernandao'nun boşluğunu doldurmak isteyen Timsah, Porto'nun Brezilyalı yıldızı Kleber üzerinde ısrarcı. 25 yaşındaki forvet 2 milyon Euro yıllık ücret istiyor, yönetim ise fiyatı aşağı çekmek için elinden geleni yapıyor.

Bursaspor'da Kleber pazarlığı

2009-2010 sezonundaki tarihi şampiyonluğu tekrarlama hedefiyle kolları sıvayan Bursaspor, transferde büyük oynuyor. FANATİK’in dün duyurduğu Kleber haberi gerçek oluyor. Fernandao’nun yerini kalteli bir isimle doldurmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, Kleber’le menaceri aracılığıyla pazarlık masasına oturdu.

Oyuncunun yıllık 2 milyon Euro istediği ve indirime yanaşmadığı belirtiliyor. Bursa cephesin ise bu rakamı daha aşağı çekip, futbolcuyu 1.5 milyon yıllık ücret konusunda ikna etmeye çalışıyor. Porto’yla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kleber’le anlaşılması halinde kulübüyle görüşmeler başlayacak. 25 yaşındaki oyuncunun kariyerine Türkiye’de devam etme fikrine çok sıcak olduğu belirtiliyor. Kleber’in adı yakın zamanda Beşiktaş’la da yoğun bir şekilde anılmıştı.

‘Porto’yu istiyorum’

Bu arada kiralık sözleşmesi biten Portekizli futbolcu Filipe Josue’den de olumsuz haber geldi. Geçtiğimiz sezon Bursaspor’da oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Josue, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, “Porto’ya dönmek istiyorum. Kulübümle 2 yıl daha sözleşmem var. Ama Porto’da geleceğimi bilmiyorum. Dileğim geri dönmek” dedi.

Hakkında çıkan transfer haberlerine de açıklık getiren Josue, “Roma ve diğer kulüpler ilgili transfer haberleri çıkıyor. Şu anda somut bir şey yok. Menajerim bu konuda beni aramadı” diye konuştu.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ