MENÜ

Bursaspor'da forvet için adaylar: Papiss Cisse ve Samuel Eto'o

Bursaspor golcü transferinde kesenin ağzını açtı... Papiss Cisse ile görüşmelerini sürdüren Bursaspor, Senegalli santrforun alternatifi olarak da Samuel Eto’o’yu belirledi. İki yıldızdan biri Timsah olacak.

Bursaspor'da forvet için adaylar: Papiss Cisse ve Samuel Eto'o

Badji, Aytaç Kara, Allano Lima ve Jani Atanasov’u renklerine bağlayan Bursaspor’da artık tek gündem forvet...

Haberin Devamı

Teknik direktör Samet Aybaba, ileri uca kaliteli bir santrfor istiyor. Yeşil-Beyazlılar bu doğrultuda uzun zamandır Papiss Cisse ile görüşüyor. Çin kulübü SD Luneng ile olan sözleşmesini feshetmeye hazırlanan 33 yaşındaki Senegalli yıldız, öncesinde yıllarca Premier Lig ekibi Newcastle United’da forma giymişti.

Cisse ve menaceriyle kıran kırana pazarlıklar devam ederken, arada ufak farkların kaldığı öğrenildi. Her şeye rağmen Bursaspor’un B planı da hazır: Samuel Eto’o.

Konyaspor’da istenmeyen adam ilan edilen ve hazırlık maçlarının kadrosuna alınmayınca takımının kampından ayrılan Eto’o, yönetimle masaya oturup mukavelesini fesh edecek.

2 transfer daha...

Bursaspor eğer Cisse konusunda sonuca ulaşamazsa, rotasını Eto’o’ya çevirecek. Timsah, kaleci Harun Tekin’in durumuna göre 1-2 transfer daha gerçekleştirebilir. Gündemdeki oyuncular Henri Saivet, İvelin Popov, Vukovic ve Nakoulma...

YORUM YAZ