MENÜ

Bursaspor'da durmak yok

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bursaspor'da durmak yok

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dün oynanan Elazığspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, forma giymeyen futbolcular ise A2 takımı ile maç yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, performansını beğendiği genç oyuncular Berat, Mustafa, Furkan ve Oğulcan'ı maç sırasında formalarını değiştirterek A takıma dahil etti. Genç futbolcular maçın ikinci yarısında A takımda mücadele etti. Antrenmanı Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, yöneticiler Necmettin Kocaman ve İsmet Demirel de izledi. Sakatlığı süren Ferhat Kiraz ise takımdan ayrı çalışma yaptı.

"Bravo Berat"


Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın maç sırasında alt yapıda yetişen yetenekli kanat oyuncusu Berat'ı yakından takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli teknik adam, "Bravo Berat" şeklinde bağırarak genç oyuncuyu maç sırasında motive etti.

Ferdinand doğum gününü kutladı

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Anton Ferdinand 28'inci doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Antrenman öncesi soyunma odası çıkışında hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Ferdinandr pastasının ilk dilimini kaptan Ömer Erdoğan'ın elinden yedi. Teknik heyet ve futbolcular da Ferdinand'ın doğum gününü kutladı. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ