MENÜ

Bursaspor Zanka'ya gidiyor

Danimarka Milli Takımı’nın Kazakistan ile oynayacağı maçı yerinde izleyecek olan Hamza Hamzaoğlu’nun gözü Zanka’nın üzerinde olacak. Kopenhag forması giyen 26 yaşındaki stoper de Timsah’ı istiyor.

Bursaspor Zanka'ya gidiyor

Devre arasında stoper mevkiine mutlaka bir takviye yapacak olan Bursaspor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu aradığı ismi Danimarka’da buldu. Bugün Danimarka Milli Takımı’nın Kazakistan ile oynayacağı maçı yerinde izleyecek olan tecrübeli teknik adamın gözü 26 yaşındaki Zanka’nın üzerinde olacak.

Kopenhag forması giyen başarılı oyuncun, Danimarka’ya PSV’den gelmişti. Hamzaoğlu’nun, menacerler aracılığıyla önerilen bu futbolcuyu ekibiyle birlikte uzun süredir takip ettiği ifade edildi. Yeşil-Beyazlılar’da Fernandao defteri de kapanmış değil.

Başkan Ali Ay’ın, Fenerbahçe’nin Brezilyalı forvetin geleceği hakkında vereceği kararın ardından devreye gireceği belirtiliyor. Hamzaoğlu’nun da takımında görmeyi çok istediği Fernandao sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemiyordu.

Önce anma, sonra idman

Öte yandan Bursaspor’un dün kondisyon salonunda yapılan çalışma öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yıl dönümünde anma düzenlendi. Isınma çalışmasıyla başlayan antrenman ise 1 saat 15 dakika sürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ