MENÜ

CANLI | Bursaspor - Samsunspor

TFF 1. Lig'de 14. haftanın en önemli maçlarından birisi Bursa'da oynanıyor. 17 puanla 9. sırada bulunan, altyapıdan çıkardığı gençleriyle dikkat çeken bir performans sergileyen ve play-off potasında yer almak isteyen Bursaspor, sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen beklenmedik kayıplar yaşayan, 21 puanla 6. sırada bulunan Samsunspor'u konuk ediyor. İki takımda da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak. Peki, Bursaspor - Samsunspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Bursa - Samsun maçı ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

CANLI | Bursaspor - Samsunspor

TFF 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 14. haftanın en kritik maçlarından birisi Bursa'da oynanacak. Transfer yasağını kaldıramayan ve altyapıdan çıkardığı oyuncularıyla alkış toplayan bir performans sergileyen Bursaspor, yaptığı dikkat çeken transferlere rağmen istediği yerde olmayan Samsunspor'u konuk edecek. Ligde sadece 1 mağlubiyeti bulunan Samsunspor, 21 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor. Ev sahibi Bursaspor ise 17 puanla 9. basamakta bulunuyor.

Haberin Devamı

Bursaspor, hafta içerisinde çıktığı Bandırma deplasmanında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u 2-1 yenerek, iki haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Yılport Samsunspor ise sahasında Menemenspor ile oynadığı mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Bursaspor - Samsunspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

12 Aralık Cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Bursaspor - Samsunspor maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Saat 19.00'da başlayan 90 dakika TRT Spor ve beIN SPORTS MAX ekranlarından naklen yayınlanıyor. Karşılaşmanın skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Bursaspor - Samsunspor 11'ler:

Bursaspor: Ataberk, Onur, Cüneyt, Emirhan, ismail Özer, Burak, Ali, Furkan, Burak, Batuhan

Haberin Devamı

Samsunspor: Nurullah, Yalçın, Guido, Rahman, Gyasi, Gökhan Alsan, Ferhat, Kerem Can, Erhan, Nadir, Erkam Reşmen

BURSASPOR - SAMSUNSPOR CANLI BAHİS ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Samsunspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam için, duygusal bir mücadele olacak. Sağlam, 2009/10 sezonunda Bursaspor’un teknik direktörü olarak Süper Lig şampiyonluğu yaşarken, 13’üncü kez Bursa temsilcisine rakip olacak Sağlam’ın takımları; 6 galibiyet, 3’er beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Bursaspor, ligin en golcü takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. 22 kez gol sevinci yaşayan Bursa temsilcisi, 22 gollü Adana Demirspor’un ardından en fazla gol atan takım konumunda. Yeşil beyazlıların 18 yaşındaki santrforu Ali Akman da, 8 golle takımın en golcü ismi. Yılport Samsunspor ise 16 kez gol sevinci yaşarken; Burak Çalık, Guido Koçer ve İlyas Kubilay Yavuz ikişer gol kaydetti.

İç sahadaki 6 maça çıkan Bursaspor, üçer kez galibiyet ve mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu mücadelelerin dördünde öne geçen Bursa temsilcisi, sadece ikisini kazanabildi. Bir kez de geriden gelerek kazanan Bursa ekibi, diğer maçlarda mağlup oldu. Yılport Samsunspor ise 4 kez geriye düşerken; sadece bir kez yenildi.

YORUM YAZ