MENÜ

Bursaspor Mbokani ve Bifouma'nın peşinde

Bursaspor hücum hattına iki bomba takviye yapmaya hazırlanıyor. Dinamo Kiev’le sözleşmesi biten forvet Mbokani’nin transferinde büyük mesafe kateden Yeşil-Beyazlılar, Sivas’ta müthiş bir sezon geçiren Bifouma’yı da ikna etmeye çalışıyor.

Bursaspor Mbokani ve Bifouma'nın peşinde

Teknik direktörlük görevine Samet Aybaba’yı getiren ve yeni sezonda üst sıralara oynamayı hedefleyen Bursaspor, transferde sağlam adımlar atmak istiyor. Yeniden başkanlığa seçilen Ali Ay ve kurmayları işe hücum hattından başladı.

Timsah, Dinamo Kiev ile sözleşmesi biten ve Süper Lig’in yeni ekiplerinden Erzurumspor’un da yakından ilgilendiği Dieumerci Mbokani’nin transferinde büyük mesafe katetti. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Kongolu futbolcu geçen sezon çıktığı 31 maçta 12 gol atarken, 2 asist yaptı. Kariyerinde Monaco, Wolfsburg, Hull City gibi kulüpler olan Mbokani geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş ile Trabzonspor’un da gündemine gelmişti.

İkisi de bonservissiz

Bursaspor’un kadrosuna katmayı çok istediği diğer oyuncu da Bifouma. Geçen sezonu Sivasspor’da geçiren 26 yaşındaki futbolcunun da bonservisi elinde. Hem kanatlarda hem de ileri uçta görev yapabilen Bifouma çıktığı 29 lig maçında 6 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı. Bifouma konusunda Bursa’nın en ciddi rakibi Akhisar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ