MENÜ

"Bursaspor bu değil"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, deplasmanda alınan Sivasspor mağlubiyetinin ardından değerlendirmede bulundu. Yazıcı, "Bursaspor bu değil" dedi.

"Bursaspor bu değil"

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında deplasmanda Sivasspor'a 3-0'lık skorla mağlup oldu. Yeşil beyazlı kulübün başkanı İbrahim Yazıcı, şanssız bir Beşiktaş maçının telafisini yapma düşüncesiyle Sivas'a gittiklerini belirterek, "Herkes inanmıştı. Ama beklenmeyen birşey oldu. Buna ne kazası derseniz deyin. Şu an için tüm taraftarlarımızdan özür dilemekten başka bir şey yok. Bursaspor bu değil. Kimse tanıyamadı. Yolun henüz başındayız, herşeyin hayırlısı. Bundan sonrasına bakacağız. Daha çok çalışacağız" diye konuştu.

"BİREYSEL HATALARDAN GOL YİYORUZ"

Gollerin bireysel hata olduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Teknik olarak bu konulara girmem ama, son maçlarda yediğimiz goller bireysel hatalardan. En kısa zamanda düzelir diye ümit ediyoruz. Şimdi bunlar geride kaldı. Cuma günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanıp, bu mağlubiyeti affettirmemiz lazım" şeklinde konuştu.

"SADECE BİZ OYNAMIYORUZ"

Yoğun maç trafiği ile ilgili yönelttiyi soruyu yanıtlayan Yazıcı, "Kadrosu geniş olan bir takımız. Tüm takımlar bu şekilde oynuyor. Bunun etkileyeceğini düşünmüyorum" dedi. Yeni transferleri de değerlendiren Yazıcı, "Henüz çok erken. Önümüzdeki maçlarda daha belirgin ortaya çıkacaktır. Yabancıların uyum sorunu olabiliyor. Ama şu ana kadarki görüntü kötü değil. En kısa zamanda çok faydalı olacaklar" diye konuştu.

"HOCAMIZLA KONUŞACAĞIZ"

Bir gazetecinin, "Sonucun faturası kime ya da kimlere kesilecek" şeklindeki sorusunu cevaplayan Yazıcı şunları söyledi:

"Oturup konuşacağız. Ayaküstü söylenecek şeyler değil bunlar. Hocamızla konuşacağı ne gerekiyorsa onu yapacağız."

HAVALİMANI'NDA MİNİ ZİRVE

Öte yandan, Başkan İbrahim Yazıcı dün Sivas Havaalanı'nda Bursa yolculuğu öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcı antrenör Mutlu Topçu ile mini bir zirve yaptı. Takımın son durumu hakkında bilgi alan Başkan İbrahim Yazıcı bir süre teknik heyetle toplantı yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ