MENÜ

Bursaspor aşkı bambaşka!

Bursaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle Vakıfköy Tesisleri'nde sürdürdü. Yağmur çamur dinlemeden Özlüce Tesisleri'ne gelen taraftarlar, futbolcularla ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bursaspor aşkı bambaşka!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve bu haftayı da lider olarak geçen Bursaspor, pazar günü oynayacağı zorlu Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Yoğun yağış nedeniyle Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sahaları suyla kaplanırken, taraftara açık olarak yapılacak antrenman da Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne alındı. Yağmur çamur dinlemeden Özlüce Tesisleri'ne akın eden yeşil beyazlı taraftarlar antrenmanın Vakıfköy Tesisleri'nde yapılacağını öğrenince hayal kırıklığı yaşadılar. Özlüce'den bir hayli uzakta olan Vakıfköy'e gidemeyen taraftarlar futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile otobüse binmeden önce fotoğraf çektirip, imza aldılar. Taraftarlar daha sonra takımı Vakıfköy Tesisleri'ne yolcu ettiler.

Haberin Devamı

ÖMER ERDOĞAN: "YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİLER"
Bu arada, Gençlerbirliği karşılaşmasında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Ömer Erdoğan soruları yanıtladı. Gençlerbirliği karşılaşmasının zor olacağını ifade eden kaptan Ömer, "Sona yaklaştıkça maçlar daha da zorlaşıyor. İnşallah galibiyetle döneceğiz" şeklinde konuştu.

Antalyaspor karşılaşmasında Ivankov'un kullandığı penaltı atışının noktanın bir kaç santimetre önünden kullanıldığı iddialarına da değinen ve eleştiren Ömer, "İtiraz edebilirler. Federasyona da başvurabilirler. Bizim bu konuyla ilgili yorum yapmamıza gerek yok. Bana göre yenilgiyi hazmedemediler" dedi.

YORUM YAZ