MENÜ

Bursalılar'a "korsan ürün" uyarısı

Ligdeki hızlı yükselişiyle birlikte yoğun talep gören Bursaspor'un lisanslı ürünleri, logosu taklit edilerek piyasaya sürüldü.

Bursalılar'a "korsan ürün" uyarısı

Bursaspor'un hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Öztürk Yazıcı, taraftarla birlikte korsan ürünlere karşı mücadele edeceklerini söyledi. Yazıcı, korsana karşı duyarlı olunması ve rağbet edilmemesi çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü Derneği adına tescilli ''Bursaspor'', ''Teksas'', ''Teamsah'' ve ''Ünitimsah'' gibi isimlerle, Timsah ve Bursastore logosu işaretli ürünleri piyasaya sunma ve pazarlama yetkisinin sadece Bursaspor Kulübü'ne ait olduğunu hatırlatarak, Bursaspor logosuyla kalitesiz ürünler çıkaran ve bunları tezgahlarda satanlara tepki gösterdi.

Bu ürünleri kaçak olarak kullanıp pazarlayan kişi ve kuruluşların, Bursaspor'a büyük zarar verdiğini ifade eden Yazıcı, bu eylemlerin hapis ve büyük para cezaları getiren ağır suçları kapsadığına dikkat çekti.

Yazıcı, şimdiye kadar sürekli yapılan operasyonlarla yüzlerce kişinin mahkemelere sevk edildiğini, lisanssız ürünlere de el konulduğunu kaydeden Yazıcı, sözlerini şöyle tamamladı: "İhbar hatlarımıza mağazaların tescilli bayrak ve ürünleri pazarladıkları ihbarları gelmekte ve değerlendirilmektedir. Bu vesileyle sadece polisiye ve diğer usullerle değil mağaza sahiplerinin ve tüm Bursasporluların sorumluluk ve duyarlılığıyla korsanla mücadele edebileceğimizi belirtmek isteriz.''

YORUM YAZ