MENÜ

Bursa'da transferler salı günü başlıyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, mezunu olduğu Bursa Ticaret Lisesi'nin düzenlediği lokma gününde yeşil 3 yıl daha yeşil-beyazlı kulübe hizmet etmek istediğini belirterek, "Transferlerimiz salı günü başlıyor" dedi.

Bursa'da transferler salı günü başlıyor

Eski arkadaşları ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Recep Bölükbaşı, okulunda yeniden bulunmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi. Okulun futbol takımında 3 yıl oynadığını, futbolculuk döneminden arkadaşlarıyla 11/B sınıfındaki sırasına oturduğunu belirten Başkan Recep Bölükbaşı, şöyle devam etti: "Bursa'yı idare edenler ve başarılı iş adamlarının yüzde doksanı bu okuldan mezun. Bursaspor'da benim 2'nci başkanlık dönemim. İlk dönemde olağanüstü kongre ile gelmiştim. Şimdi olağan kongre ile seçildim. Başarılı olma arzusundayız. Bursaspor, kupalara ve şampiyonluğa oynaması gereken takım. Geçen yıl geldiğimizde biraz motivasyonu düşük takımımız vardı. Daha sonra iyi takım oluşturduk. Fakat hak ettiğimiz yerde ligi bitiremedik. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynadık fakat kupayı kazanamadık."

Bu sezon ve bundan sonraki sezonlar kupaları kazanacaklarını, Ertuğrul Sağlam'la anlaşma sağladıklarını, transferde de çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Başkan Recep Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"AYRILANLARIN YERİNE DAHA İYİLERİNİ ALACAĞIZ"

"Takımımıza katkı sağlayacak oyuncular ile görüşüyoruz. Takımımızdan ayrılan oyunculardan daha iyi olanlarıyla görüşüyoruz. Salı günü bazı oyuncularla sözleşme imzalayacağız. Hafta sonuna doğru da diğer futbolcu arkadaşlarımızla yapacağımız anlaşmalarımızı duyuracağız. UEFA'dan aldığımız cezamız vardı. Onunla ilgili duruşma istemiştik. O davada sonuçlandı ve cezamız bu yıl sona erdi. Önümüzdeki sezon hak kazanmamız halinde Avrupa Kupaları'nda yer alacağız."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ