MENÜ

Bursa'da sıcak saatler

Oynanamayan Beşiktaş maçının yankıları sürüyor... Bursa'da dün de flaş gelişmeler yaşandı. Usulsüz 2 bin bilet dağıttığı öne sürülen Yeşil-Beyazlı kulübün müdürü Osman Nuri Biçer gözaltına alındı.

Bursa'da sıcak saatler

Saha dışı olayları nedeniyle oynanmayan Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından emniyet gözaltılara devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının 350’ye kadar ulaşabileceği belirtilirken, asıl gelişme Bursaspor’da yaşandı. Yeşil-Beyazlılar’ın kulüp müdürü Osman Nuri Biçer ile bilet satış sorumlusu Sedat Şen, taraftar gruplarına usulsüz şekilde 2 bin bilet verdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bursaspor yöneticisi İrfan Koç, verdikleri bilgiler doğrultusunda Biçer ile Şen’in serbest bırakılacağını düşündüklerini belirtip şunları söyledi:

Haberin Devamı

3 bin özel bilet!

“Biz sadece bu maçta uygulamak, Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında tampon oluşturmak amacıyla polis koleji, jandarma, çocuk esirgeme ve futbol okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 3 bin adet bedelsiz bilet bastırdık. Gözaltına alınan birinin üzerinden de bu bilet çıkmış. Emniyet de bu biletlerle ilgili bilgi topluyor.”

Emre Koşak/DHA

YORUM YAZ