MENÜ

Bursa'da hedef 3 puan

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, yarın Gaziantepspor ile deplasmanda yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Bursa'da hedef 3 puan

Kamat, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Hikmet Karaman’ın daha önce çalıştırdığı Gaziantepspor’la ilgili ortamı germeme adına açıklamada bulunmak istemediğini, Gaziantepspor camiasının Bursaspor’un dostu olduğunu ifade etti.

Yarın iki takımın da sahaya 3 puan için çıkacağını, maçın zorlu geçeceğini vurgulayan Kamat, "Gaziantepspor ile dostluğumuz geçerlidir. Zedelenmiş veya zedelenecek bir durum yok. Kulübümüz için, menfaatimiz için 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

"Kolo Toure ile yeniden ilgilenebiliriz"

Erkan Kamat, sezon başında Bursaspor’un yakından ilgilendiği ancak transferini gerçekleştiremediği Kolo Toure’nin, sezon sonunda Manchester City’den ayrılacağına ilişkin haberler çıktığının anımsatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Kolo Toure, geçen sene de takımdan ayrılacaktı. Manchester City Menajeri Roberto Mancini onu düşünmüyordu. Öyle bir hal aldı ki biz oyuncunun kulübüyle devam etmeyeceğini öğrendikten sonra böyle bir girişimde bulunduk. Fakat görüşmeler bir hafta sonra tıkanma noktasına geldi. Yoksa transfer edebilecek duruma gelmiştik. Mancini’nin o bölgede Kolo Toure ile devam etmek istediğini söyledikten sonra biz de vazgeçtik. Sezon sonunda aynı tiyatroları yapmazlarsa Kolo Toure ile ilgilenebiliriz."

Serdar Aziz


Bursaspor ile sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz ise Gaziantepspor’un, yeni teknik direktörüyle son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını belirtti.

Bursaspor’un da teknik direktör Hikmet Karaman ile oynadığı 2 maçı kazandığını anımsatan Serdar, "Gaziantep zorlu bir deplasman. Zor bir maç olacak. Biz de ona göre hazırlandık. İnşallah elimizden gelen her şeyi yapıp, 3 puanı alarak şehrimize dönmek istiyoruz. Hedeflerimizden biri Avrupa kupalarına katılmak. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu maçın ciddiyetini de biliyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ