MENÜ

Bursa bombayı patlattı

Takımı Slovenya kampına uğurlayan yönetim, transferde beklenen hamleyi yaptı. Yeşil-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Pape Diakhate'yi renklerine kattı.

Bursa bombayı patlattı

Teknik direktör Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da beklenen operasyon için düğmeye basıldı. Listesindeki isimlerle temaslarını sıklaştıran Yeşil-Beyazlılar, öncelikle Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Samuel Holmen ile presip anlaşmasına varan Timsah, asıl bombayı savunmada patlattı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İspanya’nın Granada Kulübü’nde olan Pape Diakhate’yi renklerine kattı. 30 yaşındaki Senegalli stoperi Erciyesspor’u çalıştırdığı dönemden tanıyan Hikmet Karaman’ın Güneş’e tavsiye etmesiyle harekete geçen Timsah’ın, transferde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

İş imzaya kaldı

Başkan Recep Bölükbaşı’nın görevlendirdiği bir ekibin oyuncunun menaceri ve kulübü Granada ile irtibata geçi belirtildi. İspanya temsilcisi ve Diakhate’nin menaceri ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt alan transfer komitesi, deneyimli stoper ve menacerini Türkiye’ye davet etti. Senegalli oyuncunun bugün Bursa’ya gelip, yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Özlüce Tesisleri’nde imza atması beklenen Diakhate’nin daha sonra da Slovenya kampına katılacağı ifade edildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ