MENÜ

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ulus: Keşke 3-0 yenilseydik de saldırı olmasaydı

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, İstanbul’da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısına ilişkin, "Keşke dün akşamki maçta 3-0 yenilseydik de böyle bir saldırı yaşanmasaydı." dedi.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ulus: Keşke 3-0 yenilseydik de saldırı olmasaydı

Ulus, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok kötü bir gece geçirdiklerini ancak Türkiye üzerinde kirli emelleri olanların, bunu hiçbir zaman başaramayacağını, aralarında husumet olmasına karşın saldırı sonrası iki takım taraftarlarının paylaştığı birlik ve beraberlik mesajlarının da bunun en önemli göstergesi olduğunu söyledi.

Bu olayın hiçbir zaman unutulmayacağının altını çizen Ulus, "Daha önce çok kez karşı karşıya gelen iki takım birbirini defalarca yendi. Maçlar biter ve her şey sahada kalır. Keşke dün akşamki maçta 3-0 yenilseydik de böyle bir saldırı yaşanmasaydı. Gün, birlik olma günüdür. Bu zorlu dönemden de bir olursak daha güçlü çıkarız." diye konuştu.

"Bu saldırı başta iki takım taraftarları olmak üzere tüm Türkiye’yi kenetlemiştir." diyen Ulus, 29 şehide Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına sabır, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulunduklarını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ