MENÜ

Burası kimsenin çiftliği değil

Güneş 90 dakika sonunda adeta patladı: “İlk yarıdaki oyundan çok rahatsız oldum. Burası kimsenin çiftliği değil. Hak edenin maddi-manevi cezasını vereceğim”

Burası kimsenin çiftliği değil

Fırtına’nın hocası Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada adeta ateş püskürdü. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan oyuncularının performansından çok rahatsız olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Sahaya sonradan giren oyuncu, diğerleri kadar koşmazsa bunun cezası ağır olur. Sahneye çıkan sanatçı sanatını gösterecek, futbolcu da futbolunu. Burası kimsenin çiftliği değil. Oyuncu görevini yapmıyorsa, işini de yapmıyor demektir. Bireysel veya takım olarak fark etmez. Bunun cezasını maddi-manevi çok ağır vereceğim” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Bu ifadenin hedefinde ise oyuna sonradan dahil olan Brozek’in başı çektiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

‘Her şeyiyle olumsuz maçtı’

10 kişi oynamalarına rağmen beraberliği yakaladıklarını vurgulayan Güneş, “Ama bu durum yanlışları ortadan kaldırmaz. Ben de tercihlerimde yanıldığımı gördüm. Demek ki oyuncu yanıltabiliyor ya da daha çok çalıştırmak gerekiyor. Her şeyiyle olumsuz bir maçtı. İlk yarıda sahada olmayan bir takım vardı” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ