MENÜ

Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e tepki: Hocam maç bitti ya!

Son dakika haberi: Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Rusya ile 1-1 berabere kaldığımız maçın 90+3. dakikasında kenara alınmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'e tepki gösterdi.

Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e tepki: Hocam maç bitti ya!

A Milli Futbol Takımımız, Rusya ile 1-1 berabere kalarak UEFA Uluslar B Ligi 3. gruptaki üçüncü maçında ikinci beraberliğini aldı. Milliler, zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılırken karşılaşmanın son anlarında ilginç bir olay kameralara yansıdı. Teknik direktör Şenol Güneş, 90+3’te kaptan Burak Yılmaz’ı ve Hakan Çalhanoğlu’nu oyundan aldı, yerlerine Yusuf Yazıcı ile Enes Ünal’ı koydu.

Haberin Devamı

“Ne yapıyorsun hocam maç bitti ya!”

Hatta Enes, bu sırada Burak’tan aldığı kaptanlık pazubandını Ozan Tufan’a verdi. Burak Yılmaz’ın oyundan çıkarken Şenol Güneş’e, “Ne yapıyorsun hocam maç bitti ya!” tepkisi, televizyondan da net şekilde duyuldu. Hem Yusuf Yazıcı hem de Enes Ünal, daha topa dokunmadan hakem maçın son düdüğünü çaldı.

“Değişikliklerin de bir anlamı kalmadı”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan ve yaptığı değişiklik tercihi ile ilgili konuşan Şenol Güneş, "O kadar oyuncu değişikliğine rağmen 2 dakika uzatma verildi. Ben 5 dakika bekliyordum. Değişikliklerin de bir anlamı kalmadı." dedi.

Burak Yılmazdan Şenol Güneşe tepki: Hocam maç bitti ya

YORUM YAZ