MENÜ

Burak Yılmaz'a sürpriz talip

West Ham'ın başına geçen Beşiktaş'ın eski hocası Bilic, “Türkiye'de en beğendiğim golcü” dediği Burak Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Lazio'dan sonra West Ham'ın da devreye girmesi, Kral'ın piyasasını yükseltiyor.

Burak Yılmaz'a sürpriz talip

Burak Yılmaz yeniden Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Geçtiğimiz günlerde Lazio, tecrübeli golcünün transferi için kolları sıvamıştı.

10 milyon Euro’yu gözden çıkaran İtalyan kulübünün ardından, İngiltere’den yeni bir haber geldi. Beşiktaş’la yollarını ayırdıktan sonra Premier Lig takımlarından West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic, “Türkiye’de en beğendiğim golcü” dediği Burak’ı gözüne kestirdi.

Milli futbolcu hakkında kulüp yönetimine rapor veren Hırvat çalıştırıcı, “İngiltere’ye gelirse kısa sürede büyük işler yapar. Patlayıcı gücü yüksek, inatçı, hırslı ve asla vazgeçmeyen bir golcü. Premier Lig’deki savunmalar onu durdurmakta zorlanacaktır. Özellikle deplasman maçlarında çok işimize yarar” yorumunu yaptı.

Açılış fiyatı arttı

İngiliz kulübünün bu referans doğrultusunda, Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor. Bu durumda Burak’ın piyasa değeri otomatik olarak yükseliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın artık kapıyı 12 milyon Euro’dan açmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ