MENÜ

Burak Yılmaz'a Lille kancası

Kara Kartal'la sözleşmesi gelecek yıl sezon bitecek Burak Yılmaz'a, Fransa'dan Lille'in teklifte bulunduğu öğrenildi. Eğer Kral, bonservisini alırsa, gelecek sezon Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın takım arkadaşı olabilir

Burak Yılmaz'a Lille kancası

Bu sezon Siyah-Beyazlılar'ı hücumda adeta tek başına taşıyan Burak Yılmaz'ın, takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Siyah- Beyazlılar'da maaşların bir süredir ödenmemesi sebebiyle rahatsız olduğu konuşulan Burak'ın, menaceri vasıtasıyla kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı bildirildi. 35 yaşındaki futbolcuya şu ana kadar en ciddi teklifin, kadrosunda Milli futbolcularımız Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'yı bulunduran Fransız ekibi Lille'den geldiği öğrenildi. Özellikle Lille'in Sportif Direktörü Luis Campos'un tecrübeli golcüyü çok beğendiği ve hatta İstanbul'a gelerek, Beşiktaş'ın kaptanıyla bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Alacakları bulunuyor

Ekonomik sorunlar nedeniyle oyuncularına ödeme sıkıntısı yaşayan Beşiktaş’ta önemli miktarda alacağı bulunan kaptan Burak Yılmaz’ın, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala bonservisini alması ve serbest kalması durumunda Lille'e gitme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu konuşuluyor. Süper Lig'de sezonun bitmesinin ardından bu transferin geleceğinin de netleşmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta bu sezon 26 resmi maçta forma giyen Burak Yılmaz, takımına 14 gol, 8 asistlik katkı sağladı

İbrahim Alioğlu - DHA

YORUM YAZ