MENÜ

Burak Yılmaz'a gönderme: Sadece Beşiktaş'ta olmuyor o duruş!

Ara transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. Beşiktaş taraftarının büyük bölümü tarafından istenmeyen adam olan Burak Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Sadece bilmenizi isterim ki; Beşiktaş formasını giydiğim an itibarıyla Beşiktaşlılığın tanımı olan tüm değerlerin ve Beşiktaşlı duruşunun sorumluluğunda olacak ve terimin son damlasına kadar Beşiktaşımız için mücadele edeceğim." açıklamasını yaptı. TRT Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Burak Yılmaz'ın açıklamasını yorumladı.

Beşiktaş, ara transfer döneminde Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ın Antalya kampına katıldı ve yeni takımıyla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarının büyük bölümü tarafından istenmeyen adam olan Burak Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Sadece bilmenizi isterim ki; Beşiktaş formasını giydiğim an itibarıyla Beşiktaşlılığın tanımı olan tüm değerlerin ve Beşiktaşlı duruşunun sorumluluğunda olacak ve terimin son damlasına kadar Beşiktaşımız için mücadele edeceğim." açıklamasını yaptı. TRT Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Burak Yılmaz'ın açıklamasını yorumladı.

Burak Yılmaz'ın açıklamasında "Beşiktaşlı duruşu" ifadesi hakkında yorum yapan Cem Dizdar, "O duruş sadece Beşiktaş'a gelince mi gösteriliyor? Bilemiyorum. Beşiktaşlı duruşu Beşiktaş'ta olmuyor. Beşiktaşlı duruşu hayatın her yerinde, gittiğin her takımda ve oynadığın her yerde gösterdiğin duruş oluyor. O bir duruş ise Beşiktaş'a gelince durulmuyor sadece." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ