MENÜ

"Burak Yılmaz'a bel bağlamak yerine..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Burak Yılmaz transferinden vazgeçtiği iddia edildi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı.

Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasının ardından bordo-mavili takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tecrübeli futbolcunun adı önce Galatasaray'la daha sonra Beşiktaş'la anılmaya başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Burak Yılmaz transferinden vazgeçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı.

Burak Yılmaz transferinin Beşiktaş için çözüm olmayacağını ifade eden Cem Dizdar, "Burak Yılmaz bu ülkenin garanti golcüsü ise o parayı ister, alır da. Bizim sorunumuz; neden bizim birkaç tane Burak Yılmaz'ımız yok. Piyasamızı düşüremiyoruz da bu kadar bağlıyız?" dedi.

Cem Dizdar, "Burak Yılmaz'a bel bağlamak yerine, ondan 6-7 tane yapmak gerekir. Çünkü çözüm burada." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ