MENÜ

Burak Yılmaz yorumu: Tribünlerin alerjisi var

Beşiktaş, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak Yılmaz transferi Beşiktaş taraftarının bir bölümü tarafından tepkiyle karşılandı. TRT Spor'da yayınlanan yazarımız Cem Dizdar hem Burak Yılmaz transferini hem de Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz transferine gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

Beşiktaş, ara transfer döneminde Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak Yılmaz transferi Beşiktaş taraftarının bir bölümü tarafından tepkiyle karşılandı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan yazarımız Cem Dizdar hem Burak Yılmaz transferini hem de Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz transferine gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz transferine olan tepkisini yorumlayan Cem Dizdar, "Gol olunca yumuşuyor insanlar ama bu yumuşar gibi de durmuyor. Beşiktaş tribününün Burak Yılmaz'a güçlü bir alerjisi var ve o kısa sürede sona erecek gibi görünmüyor." dedi.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a fayda sağlayacağını ifade eden Cem Dizdar, "Burak Yılmaz gibi oyuncuların dahil oldukları takımlarda oyun, Burak Yılmaz gibi oyuncular tarafından şekillendirilir. "At Burak'a" döner iş. O da oynayan bazı oyuncuların afiyetini kaçırır ya da oyundaki geliştirilmiş alışkanlıkların bozulması demektir. Bazı ezberleri değiştirmek zorundasındır. Onun için de zamana ihtiyaç vardır. Ligin sonuna yarım devre kaldı. O yarım devrede Beşiktaş, Burak Yılmaz'la 3-4 maçlık sorununu çözer diye düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ