MENÜ

Burak Yılmaz yok, Hugo Rodallega var

6 maçtır kazanamayan Bordo-Mavililer’de Aytemiz Alanya maçı öncesindeki son duruma FANATİK ulaştı. Başakşehir maçında tam iyileşmeden sahaya çıkan Burak Yılmaz bu kez riske edilmeyecek, Beşiktaş’a saklanacak, yerinde ise Hugo Rodallega gol umudu olacak.

Burak Yılmaz yok, Hugo Rodallega var

2018’de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni bir seriyi başlatmak için oyuncularını Aytemiz Alanya deplasmanına zafer parolasıyla hazırlıyor. Bu kritik mücadele öncesi merak edilen en önemli konu ise haftalardır ağrılarına rağmen fedakarlık yaparak sahaya çıkan Burak Yılmaz’ın oynayıp oynamayacağı. FANATİK, Fırtına’daki son duruma ulaştı.

Buna göre Burak Yılmaz kritik deplasmanda riske edilmeyecek. Başakşehir karşısında da tam olarak iyileşmeden oynayan Burak’ı Akdeniz ekibi karşısında riske etmek istemeyen Rıza Çalımbay, oyuncunun bir sonraki hafta oynanacak olan Beşiktaş mücadelesinde hazır durumda olmasını istiyor.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP!

Akbaş da yok

Burak Yılmaz’ın bu maçta da sahada olmak istediği, ancak bu hafta henüz idmana çıkamayan yıldız oyuncunun çok durumunda olağanüstü bir iyileşme yaşanmadığı takdirde oynatılmayacağı öğrenildi. Aytemiz Alanya maçına yetişme ihtimali beliren Mustafa Akbaş’ın da ağrılarının devam ettiği ve bu haftayı da oynamadan geçireceği gelen haberler arasında.

Ömer Necati Albayrak

Cengiz Ünder en değerli genç Türk!


Haberin Devamı
YORUM YAZ